Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دکتر فاطمه نوروزیان گفت: براساس مقایسه نرخ باروری در سال ۹۵ تا ۹۹ این رقم در کشور یک و شش دهم و درجزیره کیش یک و دو دهم است.

براساس مطالعات مرکز آمار ایران، اگر نرخ باروری و فرزند آوری در کشور با همین روند ادامه داشته باشد تا ۳۰ سال آینده ایران جزو ۴ کشور پیر دنیا محسوب خواهد شد.

دکتر نوروزیان گفت: اگر نرخ فرزند آوری به بیش از ۲ درصد برسد روند ازدیاد نسل ادامه خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر هماهنگی بانک‌های هرمزگان نیز گفت: به دلیل پایین بودن نرخ زاد و ولد در جزیره کیش، سیاست‌های تشویقی مانند اعطای وام فرزند آوری برای مردم در کیش نیز اجرا می‌شود.

روح الله احترامی گفت: متقاضیان می‌توانند با ثبت نام در سامانه ازدواج و انتخاب یکی از بانک‌های استان و ارائه ضمانت‌های قانونی وام فرزند آوری را دریافت کنند.

مریم حق شناس روانشناس با اشاره به تاثیر حضور فرزندان در ایجاد نشاط و امید در خانواده‌ها گفت: کودکانی که خواهر و برادر ندارند دچار گوشه گیری و انزوا می‌شوند و پیر شدن جمعیت کشور، مشکلاتی از قبیل از دست دادن نیروی کار، افزایش خدمات پزشکی و حمایتی را برای جامعه ایجاد می‌کند.

استاد مدرسه علمیه الزهرا کیش نیز با اشاره به مستندات قرآنی داشتن فرزندان را موجب برکت و شادی و ادامه نسل دانست.

مرضیه رضایی گفت: خداوند متعال رزق هر فرد را مشخص کرده است و والدین نگرانی بیش از حد نداشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان فرزند آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۳۹۰۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • پیش بینی تولید بیش از ۲۴ هزار تن باقلا در گلستان
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • کاهش نرخ باروری در ایران از چه وقت شروع شد؟
  • شروع کاهش نرخ باروری به حدود دهه چهل برمی‌گردد
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • یک سد مهم کشور پُر شد؛ مردم مراقبت کنند
  • نقش مهم رسانه ملی در ترویج فرزندآوری
  • نرخ خام ولادت در یزد بالاتر از میانگین کل کشور
  • پرتاب نخستین کاوشگر برای نمونه‌برداری از ماه
  • ورود آب به برخی منازل در اهواز/ ادامه جمع‌آوری آبگرفتگی خیابان‌ها