Web Analytics Made Easy - Statcounter

هفتاد و پنجمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان با حضور مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محمد مهدی تندگویان، معاون ورزش و جوانان در نشست ستاد ملی ساماندهی امور جوانان ضمن اشاره به درگیری کل کشور با کرونا و تشکر از  فعالیت سمن های جوان گفت: از اسفند ماه تشکل‌ها ،اقلام بهداشتی تولید کردند و همچنین برخی اقلام در میان حاشیه شهرها توزیع شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او تولیدات فرهنگی و در خانه بمانیم در ایام قرنطینه با مسابقات خانوادگی ،گرفتن عکس و ... مدنظر قرار گرفت.

تندگویان در بیان کرد: برای کاهش صدمات کرونا 400 دفتر مشاوره فعال بودند. همچنین در استان ایلام اپلیکیشنی در زمینه توزیع اقلام حمایتی طراحی شد.

این مقام مسول افزود: با پیام رهبری در کشور رزمایش کمک مومنانه از ماه رمضان راه انداز شده و خدمات رسانی همچنان ادامه دارد.

به گفته او در ماه مبارک رمضان 400 هزار خانوار از رزمایش همت جوانانه، کمک مومنانه بهرمند شدند. همچنین مجمع خیرین در حوزه ازدواج که در سال گذشته راه اندازی شد بالای ۸۰میلیارد تومان برای این زرمایش هزینه کردند.

تندگویان ضمن ارزیابی چالش‌های کرونا در کشور افزود: در این ایام ازدواج دچار چالش شده است. از تمامی نهادها خواسته می شود چالش ازدواج را برطرف کنند چون به دلیل شیوع کرونا شروع زندگی لغو شده است و ما از عدم تشکیل این زندگی ها نگران هستیم.

به گفته او کرونا مقوله فرزند آوری را مختل کرده است. این مقوله شکاف نسلی را به دنبال دارد و این شکاف نسلی رادر ۱۵سال آینده شاهد خواهیم بود در این زمینه خیرین هم وارد عمل شده اند.

این مقام مسئول گفت: باید برای مردم امنیت خاطر ایجاد کرد و این فرهنگ را به وجود آورد که بدون درد سر و هزینه های هنگفت مراسم هم می توان زندگی مشترک را آغاز کرد.

او تصریح کرد: عدم شکل گیری زندگی مساله جدی است و باید نهادها در این باره وارد عمل شوند.

تندگویان درباره ارائه وام ازدواج اظهار کرد: در سال 96 مبلغ وام ازدواج به 100 میلیون تومان افزایش یافت و در2،3 سال اخیر وام ازدواج بدون معطلی پرداخت شده است.

او با اشاره به حواشی وام ازدواج گفت: در این شرایط شاهد متقاضیان زیر۱۸سال بودیم. این در حالی است که بالای دو سوم دریافت کنندگان وام دختر بودند.از سوی دیگر برخی از متقاضیان افراد بالای۵۰ سال بودند.هرچند درخواست کنندگان در سنین ۱۸تا۴۵ سال کاهش یافته است. اما در سایت ها شاهد خرید و فروش وام ازدواج هستیم.

معاون ورزش و جوانان ادامه داد: از سوی دیگر شاهد افزایش طلاق در ازدواج های زیر یکسال هستیم  که در این زمینه دولت به ارائه پروتکل پرداخت و امیدواریم دستورالعمل شکل بگیرد.

او درباره مجمع ملی جوانان تاکیدکرد: مجمع ملی جوانان داری مجوزی از وزارت کشور است و در دوسال گذشته انتخابات برگزارشده است و هم اکنون تشکل های جوانان می توانند مورد تایید باشند و در تمامی اقدامات به فعالیت بپردازند.این تشکل ها اقداماتشان رسمی بوده و برای نهاد دولتی هیچ مانعی برای همکاری با تشکل های جوانان وجود ندارد.

تندگویان با اشاره به هفته ازدواج گفت: شعار امسال استفاده از ظرفیت خیرین است. نهادها با یکدیگر در زمینه خدمات رسانی هماهنگ نیستند. این مقوله نیازمند ایجاد یک سامانه کشوری است.

به گفته او مشاورنماها در فضای مجازی فعالیت می کنند که از دستگاه قضا انتظار همکاری داریم تا از فعالیت این گروه جلوگیری شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ورزش و جوانان وام ازدواج تندگویان فرزند آوری رزمایش همت جوانانه کمک مومنانه افزایش طلاق وام ازدواج گفته او تشکل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۸۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت وگو با خبرنگار قدس، درباره علت اعتراض عده ای از طلا فروشان در هفته ی اخیر گفت: طلا فروشان هیچ گونه مشکلی با سامانه مودیان ندارند و این سامانه برای همه صنوف کشور است و صنف طلا و سکه هم از این قانون تبعیت و به سامانه مودیان پیوسته اند.

وی در ادامه بیان کرد: اکثر طلا فروشان در سامانه مودیان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و به تکالیف مالیاتی خود پایبند هستند. طلا فروشان فاکتورهای الکترونیکی خود را ثبت می کنند و تمام طلا فروشان باید از سامانه مودیان تبعیت کنند.

رئیس اتحادیه طلا و سکه در ادامه خاطرنشان کرد: سامانه مودیان برای تمام مشاغل است و  طلا فروشان نسبت به آن هیچ گونه اعتراضی ندارند.

وی خاطرنشان کرد:  سامانه جامع تجارت سال گذشته با توجه به اینکه مشکلاتی در بحث آموزش و اطلاع رسانی در آن وجود داشت و از دی ماه اجرایی شد و با واکنش صنف طلافروشان مواجه شد.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: لزوم ثبت نام در سامانه مودیان و سامانه جامع تجارت باعث تعدد سامانه ها برای طلا فروشان شد و مشکلاتی ایجاد کرد. به همین دلیل مقرر شده بود که ۳ ماه وقت داده شود تا این سامانه ها طبق تبصره ب ماده ۶ فعالان صنفی و اقتصادی باید در یک سامانه اقدامات مبادلاتی خود را انجام دهند.

بذرافشان در ادامه بیان کرد: ولی حدود ۴ ماه گذشت این مدت زمان سپری شد و این دو سامانه علی رغم قول هایی که داده شد، با هم ادغام نشد. جلساتی با سازمان امور مالیاتی و وزارت صمت برگذار شد ولی هنوز این دو سامانه ادغام نشده اند.

وی در ادامه بیان کرد: اعتراض طلا فروشان به سامانه جامع تجارت الکترونیک این بود که مقرر شده اطلاعات سرمایه و موجودی آنها باید در این سامانه ثبت شود. برای رفع این مشکل جلسات متعددی در ۳ ماه پایانی سال داشتیم و نامه نگاری های زیادی هم انجام شد.

بذرافشان گفت: در این جلسات بر لزوم بازنگری و اصلاحات در  سامانه جامع تجارت مطرح شد و قول هایی برای تغییرات در این سامانه داده شد.

رئیس اتحادیه طلا و سکه گفت: از ابتدای سال از طریق وزارت صمت اعلام شد که روسای اتاق های اصناف  استان ها و اتحادیه های ما، اعلام شد که سامانه جامع تجارت از ۷ فروردین ۱۴۰۳ لازم الاجرا است و با توجه به اینکه هیج تغییری در خصوص این تصمیم اعلام نشد طلا فروشان نسبت به این مسئله اعتراض دارند و اجرایی شدن این مسئله واکنش هایی در پی داشته است.

وی ادامه داد: طلا فروشان اعلام کرده اند که چرا باید سرمایه خودشان که چند نسل گشته تا به آنها رسیده است را باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند. مسئولین هم معتقدند که باید تمام این نقل و انتقالات ثبت شود.

وی افزود: آسیب ها و ضعف هایی که در این موضوع هست این است که بخشی از این سرمایه ها برای خود همکاران نیست، طلاهایی وجود دارد که کسانی که فعالیتی ندارند به تولیدی های طلا می دهند تا با آنها تولید انجام دهند. از سوی دیگر تولیدی های ما از نظر شرایط و سرمایه ضعیف هستند.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • اسبقیان: حواشی بازی پرسپولیس - سپاهان را به صورت جدی پیگیری می کنیم/ کرامت زن مسلمان باید در ورزشگاه ها حفظ شود
  • سپاهانی‌ها بدون توجه به حواشی: تمرین کردند و خندیدند! (عکس)
  • ادامه تلاش ها برای رفع مشکل آب و برق مناطق سیل زده گچساران
  • رئیس اتحادیه طلا و سکه در گفت‌وگو با قدس عنوان کرد؛ طلافروشان با سامانه جامع تجارت مشکل دارند نه سامانه مودیان
  • «آوار خانه‌ها» در غزه کارایی رادارهای پیشرفته اشغالگران را مختل کرده است
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • ورود آب به برخی منازل در اهواز/ ادامه جمع‌آوری آبگرفتگی خیابان‌ها
  • دستاوردهای عملیات وعده صادق روایت فتح می‌خواهد
  • پیگیری تمرین تیم ملی فوتبال زیر ۲۰ سال در اردوی کرج
  • توجه جدی به جهاد تبیین و بیان دستاوردهای جوانان نخبه کشور